Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w Lolu wy tez macie ?

kruk392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale zacina mi sie czasami wogule np jak che isc gdzies to z opuznieniem mam nie wiem dlaczego chce isc do bazy to musze poczekac 3 sekundy az pujdzie tak samo ze skillami o co w tym chodzi help.A kompa mam dobrego

Opublikowano

mi osobiscie tez laguje chodz mam bardzo dobrego kompa net tez niezly wsumie to mam 100-200 fps w grze ale ping mam ponad 200 i przez to mam lagi :( nie wiem czemu taki duz ping mam -.-

Opublikowano

Nie gadaj głupot, ja przy średnim sprzęcie nie mam żadnych lagów ;>

dokladnie lagi zaczynaja sie przy 15 fps ponizej a ping nie ma nic wspolnego z iloscia graczy na serwie -_-

glupie gadanie dzieci z cs.Po prostu trzeba kupic internet a nie sciagac na wi-fi od sasiada.

Opublikowano

Jak masz lagi to albo rodzeństwo ci laguje neta ( ściąga np. ), albo grasz na PBE

Opublikowano

Pewnie ktos z twojej rodziny laguje neta np sciagajac filmy Innego wyjscia nie ma

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...